Fosta amanta a lui Nicolae Guta s-a ras in cap si s-a dezbracat


Manele 2014,Manele noi 2014,Manele LIVE 2014

amanta nicolae guta 1

Femeia care s-a iubit cu Nicolae Guta la inceputul acestui an dovedeste ca nu are nici urma de inhibitii. Timisoreanca Dana apare dezbracata si rasa in cap pe Facebook.

Dezinhibata Dana a intrat intr-un con de umbra de cand s-a stins scandalul cu Regele Manelelor, Nicolae Guta, asa ca roscata face tot ce poate ca sa fie din nou in centrul atentiei.

Pentru ca slaba este deja, iar silicoane nu are de ce sa-si puna, fiind bine inzestrata de natura, fosta amanta a lui Guta a decis sa-si faca o schimbare… in partea de sus. Mai precis, s-a ras in cap. Dar nu de tot, ci in… partile esentiale.

Doar zona scalpului a ramas neatinsa de masina de tuns, iar rezultatul este pe placul roscatei. “Mie imi place si ma simt enorm de bine cu parul scurt! Cred ca din cauza ca atunci cand eram mică eram obligată sa am parul lung si ma trezeam la 6 jumatate ca sa ajung la gradinita la 8!! Am avut un par mai lung de jumătatea spatelui! Cerea sacrificiu si era foarte greu cu el” a scris Dana pe contul de facebook, unde s-a grabit sa puna si cateva poze cu noul look.

Exista o vorba in popor care spune, insa, ca “lupul isi schimba parul, dar naravul ba”. Vorba i se potriveste de minune si “vulpitei” Dana. Dupa ce si-a etalat pe internet noua frizura, roscata s-a intors la fotografiile incendiare cu care si-a obisnuit prietenii virtuali.

Dana a tras pe ea doar un slip roz si s-a lasat fotografiata in ipostaze incitante la piscina. Comentariul care a insotit pozele a fost si el pe masura: “100% natural, nu suport femeile din plastic! Așa ca, cu mult sport si multa vointa putem arata ca româncele sunt prea frumoase pentru silicoane”, a scris fosta amanta a lui Nicolae Guta, pe contul ei.Reclama:

Lasa o dedicatie celor dragi sau spune-ne parerea ta despre melodie/album:
Taguri: , , , , ,

Asculta si alte manele 2014:

Lasa o dedicatie celor dragi:


+ 7 = 8


Fosta amanta a lui Nicolae Guta s-a ras in cap si s-a dezbracat - gratis , mp3 , free , versuri , lyrics , song , videoclip
descarca Fosta amanta a lui Nicolae Guta s-a ras in cap si s-a dezbracat, download Fosta amanta a lui Nicolae Guta s-a ras in cap si s-a dezbracat, mp3 Fosta amanta a lui Nicolae Guta s-a ras in cap si s-a dezbracat, versuri Fosta amanta a lui Nicolae Guta s-a ras in cap si s-a dezbracat, videoclip Fosta amanta a lui Nicolae Guta s-a ras in cap si s-a dezbracat, Youtube Fosta amanta a lui Nicolae Guta s-a ras in cap si s-a dezbracat, muzica noua Fosta amanta a lui Nicolae Guta s-a ras in cap si s-a dezbracat, asculta Fosta amanta a lui Nicolae Guta s-a ras in cap si s-a dezbracat, muzica Fosta amanta a lui Nicolae Guta s-a ras in cap si s-a dezbracat, muzica gratis Fosta amanta a lui Nicolae Guta s-a ras in cap si s-a dezbracat, free mp3 Fosta amanta a lui Nicolae Guta s-a ras in cap si s-a dezbracat